Skip to main content

Milyen az EOD-e-könyv?


ebooks

 

 

Az EOD-e-könyv egy teljes szövegű PDF fájl, amelyet olvasói megrendelésre készítünk szerzői jogvédelem alatt nem álló könyvek digitalizálásával. 

Amennyiben lehetséges, a fájl tartalmazza az automatikus karakterfelismertetéssel (OCR) átvizsgált teljes szöveget. Természetesen minden lapszéli jelzés, kommentár vagy megjegyzés, amely az eredeti könyvben látható, szintén megtalálható a fájlban.

Tekintesen meg egy minta EOD e-könyvet!

Egy EOD e-könyv lehetővé teszi, hogy

 • takarékoskodjon az útiköltséggel, és megrendelheti online környezetben azt a könyvet, amelyre épp szüksége van, amelyet digitálisan fog megkapni.
 • olvassa az eredeti könyvet miközben az eredeti oldalakat a képernyőjén láthaja.
 • saját gyűjteménye legyen. Vigye magával az e-könyvet egy hordozható eszközön és legyen saját digitális gyűjteménye.
 • kinyomtassa az egyes oldalakat vagy az egész könyvet, amilyen gyakran csak akarja.
 • élvezhesse az elektronikus teljes szöveget , és böngésszen szavakra az e-könyvben.
  Használja a távcsőszimbólumot az eszköztárban vagy a CTRL+F billenytyűkombinációt. A megtalált szövegrészeket a program kiemeli. 
   
 • kimásolja és beillessze az elektronikus teljes szöveg részeit vagy a képeket más alkalmazásokba. 
  A szöveg kijelöléséhez használja a „Select Tool” (Kijelölés) menüt a fejlécről és jelölje ki azt a részt, amelyet ki szeretne másolni a PDF fájlból. Majd nyissa meg a szövegszerkesztőt és illessze bele a kimásolt szöveget a „Szerkesztés” menü vagy a CTRL+V billentyűkombináció segítségével. 

  Amennyiben egy képet szeretne másolni és beilleszteni használja a „Snapshot Tool” (pillanatfelvétel) ikont a fejlécen és illessze be a képet a kívánt alkalmazásba. 
   
 • használjon egy hétköznapi szoftvert , például az Acrobat Readert és élvezze a böngészést, a kicsinyítést és nagyítást, a nyomtatást és más alapfunkciókat. Nincs szükség semmilyen szoftver megvásárlására.

Az 1800 előtt kiadott könyveket is meg lehet rendelni automatikus karakterfelismertetéssel (OCR), de a teljes szöveg minősége nem garantálható.


Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)